*Ingrediencie
Špagety alebo iné cestoviny
Olivový olej
Slnečnicový olej
Zmes mletého bravčového a hovädzieho mäsa
Cibuľa
Cesnak
Paradajkový pretlak (stredný)
Syr v črievku (Bambinko)
Oregáno
Čierne mleté korenie
Cukor
Soľ
Tvrdý syr
*Postup
Špagety alebo iné cestoviny si uvaríme v osolenej vode, scedíme a pri premývaní pridáme do prúdu vody pár kvapiek olivového oleja, aby boli vláčnejšie a nelepili sa.
Zmes mletého a bravčového mäsa si dôkladne umyjeme. A na slnečnicovom oleji ho opražíme až kým nezbelie (alebo podľa chuti).
Cibuľu a cesnak si nakrájame na malé kocky a na oleji speníme. Pridáme paradajkový pretlak, cukor a soľ. Neskôr pridáme syr v črievku (Bambinko) a počkáme až kým sa nerozpustí.
Do zmesi cibuľe, cesnaku, paradajkového pretlaku a syra v črievku pridáme už hotovú zmes bravčového a hovädzieho mäsa a dokladne premiešame. Dochutíme oregánom.
Hotovú omáčku premiešame so špagetami a postrúhame tvrdým syrom.
Dobrú chuť ;) !